Kesän 2020 ryhmät ja harjoitusajat

HUOM: TORSTAINA 2.7. EI HARJOITUKSIA, KOSKA KENTÄLLÄ ON
HÄMSYN 17 VUOTIAIDEN PM KILPAILUT!

HUOM: seuraamme SUL:in suosituksia Koronatilanteen vuoksi, joten harjoituskauden aloitusajankohdat saattavat muuttua! Mahdollinen harjoituskauden lyhentyminen huomioidaan maksuissa ja laskut lähetetään vasta kun tiedämme milloin pääsemme aloittamaan.


KORONA EPIDEMIAN VUOKSI HARJOITUKSISSA ON HUOLEHDITTAVA HYGIENIASTA. KÄDET ON PESTÄVÄ ENNEN JA JÄLKEEN HARJOITUSTEN. RÄIKÄLLÄ ON KÄSIEN PESUMAHDOLLISUUS.

HARJOUTUKSIIN EI TULLA SAIRAANA TAI LIEVÄ OIREISENA.

JOS HALUAA, VOI OTTAA OMAN KÄSIDESIN MUKAAN. HALUTESSAAN HARJOITUKSISSA VOI KÄYTTÄÄ OMIA KÄSINEITÄ JA SUUSUOJAA.
 
 

Yleisurheilukoulu 5-6 vuotiaille (2014-2015 syntyneet)

 

Ryhmässä tutustutaan leikkimielisesti yleisurheilun eri lajeihin.
Harjoitukset järjestetään kahdessa ryhmässä, ne alkavat eri aikaan kesästä.
Ryhmien harjoitukset koostuvat samoista asioista, ne eivät ole sisällöltään erilaiset. Molemmat ryhmät kokoontuvat kesän aikana viisi kertaa. Ryhmien koko 30 lasta per ryhmä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Harjoitukset ovat  torstaisin 17 - 18.00. 

Ensimmäinen ryhmä 4.6.-25.6.2020

HUOM: Koronan vuoksi aiheutuneen aloituksen viivästymisen vuoksi viimeisellä viikolla on harjoitukset tiistaina 23.6 ja torstaina 25.6.2020


Toinen ryhmä 9.7.-6.8.2020

Ryhmän vastuuvetäjänä toimii Jutta Selin.

 

Yleisurheilukoulu 7-8 vuotiaille (2012-2013 syntyneet) 2.6. alkaen

 

Ryhmä on tarkoitettu 7-8 vuotiaille lapsille. Tavoitteena on oppia perusliikuntataitoja, kehon hallintaa, ryhmässä toimimista sekä kokea iloa ja onnistumisen elämyksiä. Harjoituksissa kisaillaan, opitaan ja tutustutaan monipuolisesti yleisurheilun eri lajeihin kannustavassa ilmapiirissä.

Harjoitukset tiistaisin ja torstaisin 17-18.00

Ryhmän vastuuvetäjänä toimii Maria Murto.

 

Harrasteryhmät 2.6. alkaen


Harrasteryhmät on tarkoitettu 9-12 vuotiaille lapsille ja nuorille (13 v ->), joissa tarjotaan monipuolista liikuntaa. Tavoitteena on oppia perusliikuntataitoja, kehon hallintaa, ryhmässä toimimista sekä kokea iloa ja onnistumisen elämyksiä. Harjoituksissa kisaillaan, opitaan ja tutustutaan monipuolisesti yleisurheilun eri lajeihin kannustavassa ilmapiirissä.

Ryhmiä on kaksi, 9-11v ja 12 v ->. Ryhmille suunnitellaan harjoitusrungot ikäjakauman ja kokemuksen mukaan. Ryhmän urheilijoilta ei vaadita kilpailemista, mutta heillä on oikeus osallistua kilpailuihin jos haluaa.

Harjoitukset tiistaisin ja torstaisin 18 - 19.00

9-11 vuotiaiden ryhmä (2009 - 2011 syntyneet) 

12 -> ryhmä (2008 ja aiemmin syntyneet)

Harrasteryhmien vastuuvetäjinä toimivat Maria Murto ja Eveliina Teponoja

 

Kilparyhmät 26.5.2020 alkaen
 

Kilparyhmät on tarkoitettu liikunnallisille ja aktiivisesti kilpaileville 10-12 vuotiaille lapsille ja nuorille (13 v ->). Kilparyhmät edellyttävät sitoutumista ja määrätietoista harjoittelua sekä halua kehittyä urheilijana. Harjoituksissa vahvistetaan urheilijan vahvuuksia ja kehitetään heikkouksia, harjoitellaan eri lajien tekniikoita ja kehitetään mm. nopeusominaisuuksia.

Ryhmäläiset kilpailevat aktiivisesti niin seuran kanssa kuin omatoimisesti.

Kilparyhmän urheilijoita palkitaan kauden päättäjäisissä mm. seuran ennätyksistä, menestymisestä pm- ja sm kilpailuissa. Kun taas koko seuran omissa pikkujouluissa palkitaan menestyneitä urheilijoita pokaaleilla reilu urheilija, venyjä, aktiivi ja paras sisulisäikäinen tyttö ja poika.

Seura edellyttää kilparyhmässä harjoittelevien urheilijoiden osallistumista valmentajan ilmoittamiin kilpailuihin. Lisäksi kilparyhmäläisten vanhempien edellytetään osallistuvan toimihenkilöksi seuran järjestämissä kilpailuissa sekä piirinmestaruuskilpailuissa että SeuraCupissa.

Harjoitukset tiistaisin ja torstaisin 17 - 19.00

10-12 vuotiaiden (2008 - 2010 syntyneet) vastuuvetäjänä toimii Sari Mäkinen

yli 12 - > (2007 ja aiemmin syntyneet) vastuuvetäjänä toimii Roosa Lahtinen

 

Harjoitukset jatkuvat elokuun loppuun asti.