Harjoitusmaksut ja lisenssit

Harjoitusmaksut kesäkausi 2022

 

Yleisurheilukoulu 5-6v.   40 eur
(sis. juomapullo)                                                                                 

Yleisurheilukoulu 7 v - yli 12 (nuoret) 120 eur

Maksu sisältää ohjaajien pitämät harjoitukset, juomapullon ja kilpailuiden osallistumismaksut. Ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen. Muistathan ilmoittaa ohjaajalle mikäli lopetat tai haluat perua ilmoittautumisen.

Harjoitusmaksun lisäksi seura perii vuosittaisen jäsenmaksun seuran toimintaan osallistuvilta. Seuran jäsenmaksu on 25 euroa henkilö tai perhe jäsenmaksu 30 euroa.

LISENSSIT

 

Yleisurheilulisenssien myyntitapa on muuttunut. Lisenssit hankitaan Suomisportin kautta, joka on Olympiakomitean tuottama urheiluyhteisön digitaalinen palvelu. Jokaisen urheilijan / urheilijan vanhemman tulee ostaa itse lisenssi Suomisport-palvelun kautta. 

Suomisport toimii tietokoneen lisäksi myös kännykässä. Suomisport-applikaatio on ladattavissa Google Play -kaupassa ja Apple Storessa. Kieliversioita on niin mobiili- kuin selainversiossakin kolme (suomi, ruotsi, englanti).

HUOM: LISENSSI ON HANKITTAVA ITSE ENNEN HARJOITUKSIEN ALKAMISTA JA SE ON OLTAVA VOIMASSA HARJOITUKSISSA. SEURA TARKISTAA LISENSSIEN VOIMASSAOLON ENNEN HARJOITUKSIA. ILMAN LISENSSIÄ EI VOI OSALLISTUA HARJOITUKSIIN. HUOMIOITHAN, ETTÄ LISENSSITIEDOT PÄIVITTYVÄT VIIVEELLÄ.

Mikäli et hanki lisenssiä, urheilija ei voi osallistua kilpailuihin, eikä häntä ole vakuutettu.
 

Ohjeet lisenssin ostoon: 
 

Mene oheisen linkin kautta osoitteeseen

https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/

Luo itsellesi sporttitili (alle 18 vuotiaan huoltaja).

Avatusta tilistä tulee vahvistus ja kirjautumiskoodi ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tämän jälkeen pääset kirjautumaan sporttitilillesi osoitteessa www. suomisport.fi
(sivun oikea yläkulma painike kirjaudu).
Nyt pääset lisäämään omien huollettaviesi tiedot. Tämä tehdään luomalla tilit huollettaville oman tilisi alaisuuteen.

Kun olet tämän tehnyt siirry takaisin suomisportin sivuille kohtaan osta lisenssi. Tässä kohtaa joudut mahdollisesti kirjautumaan uudelleen sisään suomisport sivustolle. Täytä pyydetyt tiedot ohjeiden mukaisesti. Maksu suoritetaan tietojen syöttämisen yhteydessä Paytrailin kautta.

Mikäli lisenssin ostamisessa ilmenee ongelmia, ilmoitathan asiasta sähköpostise seuran yhteystiedoissa olevaan sähköpostiosoitteeseen.