Aikuisten uintitekniikkakurssi

Huomiothan, että kurssin vaatimuksena on vähintään 100m uintitaito, sillä kurssilla opetellaan ja hiotaan eri lajeja. Krooliuinnin, selkäuinnin, rintauinnin sekä perhosuinnin tekniikat käydään läpi näillä järjestetyillä 10:llä kerralla.

Mukaan mahtuu 10 aikuista uimaan lauantaisin kello 9-10 Ylöjärven Uimahalliin. Aloitamme 16.9. klo 8.40 uimahallin aulassa.

Mukaan tarvitaan vain perus uintivarustus, suosittelemme uimalakkia hiusten pitämiseen pois tieltä. Bikinejä emme suosittele, sillä niiden kanssa harvemmin pystyy ponnistamaan seinästä kunnolla, tai hyppäämään starttihyppyä ilman, että ne jäävät paikalleen.

Jos et mahdu mukaan, tai omaa vaadittavaa uintitaitoa, vilkaiskaahan tänne: https://www.ylojarvi.fi/uimakoulut sieltä pääsee mukaan myös aikuisten uinnin alkeisiin, sekä tekniikkakurssille.

Jonoon otamme 5 henkilöä, ja ilmoitamme jonottajille, mikäli paikkoja vapautuu. Paikkoja voi vapautua vielä 20.9. asti, joten pysykäähän valppaina sähköpostistanne!

Mikäli haluat peruuttaa osallistumisen ilmoittautumisen jälkeen, lähetäthän meille sähköpostia 20.9. mennessä, muuten joudut maksamaan kurssista normaalin hinnan.

Kurssin hinta: 150€ (emme valitettavasti voi vastaanottaa liikuntaseteleitä, tai antaa opiskelija-alennuksia ym.)

Lomake sulkeutuu 10.9.