Kilpailut

Seuran järjestämät kilpailut kesällä 2022

 

  • 17.7.2022 Ylöjärven kaupungin mestaruuskilpailut
  • 1.8.2022 SeuraCup II osakilpailu

 

Tarvitsemme talkooapua lasten vanhemmista kilpailujen järjestelyissä. Tehtävät eivät ole vaikeita ja niihin saa opastusta paikanpäällä. Tulkaa rohkeasti mukaan tukemaan lapsenne harrastustoimintaa auttamalla seuraa kilpailuiden järjestämisessä.
Tehtävissä huomioidaan oman nuoren laji ja aikataulut.

Ilmoittautua voi jollekin seuran valmentajalle harjoitusten yhteydessä kentän laidalla tai sivussa olevasta toimitsijaksi kilpailuihin sivun alaisuudesta.

Kilpailuilmoittautumisten tekeminen 

Hyvät vanhemmat/urheilijat, ilmoittakaa kilpailuun osallistumisesta osoitteessa www.kilpailukalenteri.fi -nettisivun kautta.

Ohje
- Valitse kilpailu
- Ilmoittautuminen-> Klikkaa Ilmoittaudu kilpailuun
- Valitse sukupuoli, ikä ja Ylöjärven Urheilijat
- Hae
- Valitse luettelosta urheilija
- Laji/en valinta
- Ennätykset (ei ole pakko merkitä, paitsi Junior Games, pm-kisoissa ja SM-kisoissa) -> Jatka

-> Hyväksy
Ilmoittautuminen hyväksytty.

Kilpailujen osanottomaksuista: Muista täyttää ilmoittautumisen jälkeen oheiseen exceliin kilpailun tiedot. Kauden jälkeen kilpailumaksut saa laskuttaa seuralta kuitteja vastaan ja tämä tulee tehdä saman vuoden lokakuun aikana. Lähetä lomake ja tarvittavat tositteet Roosalle sähköpostitse tai postitse. Lomake löytyy kohdasta Asiakirjapankki. 


Mikäli urheilijaa ei löydy kilpailukalenterin urheilijaluettelosta, niin sitten lisenssiä ei ole maksettu. Tarkistakaa onko ko. kauden harjoitusmaksu maksettu. Harjoitusmaksun suorituksen jälkeen yu-jaosto maksaa lisenssin.