Kilpailut

Tarvitsemme talkooapua lasten vanhemmista kilpailujen järjestelyissä. Tehtävät eivät ole vaikeita ja niihin saa opastusta paikanpäällä. Tulkaa rohkeasti mukaan tukemaan lapsenne harrastustoimintaa auttamalla seuraa kilpailuiden järjestämisessä.
Tehtävissä huomioidaan oman nuoren laji ja aikataulut.

Ilmoittautua voi jollekin seuran valmentajalle harjoitusten yhteydessä kentän laidalla tai sivussa olevasta toimitsijaksi kilpailuihin sivun alaisuudesta.

Kilpailuilmoittautumisten tekeminen 

Hyvät vanhemmat/urheilijat, ilmoittakaa kilpailuun osallistumisesta osoitteessa www.kilpailukalenteri.fi -nettisivun kautta.

Ohje
- Valitse kilpailu
- Ilmoittautuminen-> Klikkaa Ilmoittaudu kilpailuun
- Valitse sukupuoli, ikä ja Ylöjärven Urheilijat
- Hae
- Valitse luettelosta urheilija
- Laji/en valinta
- Ennätykset (ei ole pakko merkitä, paitsi Junior Games, pm-kisoissa ja SM-kisoissa) -> Jatka

-> Hyväksy
Ilmoittautuminen hyväksytty.

Muista täyttää ilmoittautumisen jälkeen oheiseen exeliin kilpailun tiedot. Kauden jälkeen kilpailumaksut saa laskuttaa oheisella lomakkeella seuralta kuitteja vastaan. Seura ilmoittaa ja maksaa heti kuitenkin pm- ja SM-kisat, joihin ilmoittautuessa varmistus sähköpostiksi rose.lahtinen@gmail.com.


Mikäli urheilijaa ei löydy kilpailukalenterin urheilijaluettelosta, niin sitten lisenssiä ei ole maksettu. Tarkistakaa onko ko. kauden harjoitusmaksu maksettu. Harjoitusmaksun suorituksen jälkeen yu-jaosto maksaa välittömästi lisenssin.

SM-kilpailuihin ilmoittautuminen
Varmista vielä edellisen toiminnon lisäksi tekstiviestillä Roosalle muistutus kilpailun osanottomaksun maksusta pari päivää ennen viimeistä maksupäivää.


Kilpailujen osanottomaksuista

ilmoittautumalla kilpailuihin sitoudut osallistumaan kisaan. Seura maksaa osanottomaksun kilpailuun, mutta ei jälki-ilmoittautumislisää. Mikäli urheilija sairastuu hän ilmoittaa siitä seuran rahastonhoitajalle. Muussa tapauksessa urheilija maksaa itse kilpailun osanottomaksun erikseen sovittavalla tavalla.