Aikuisten uinti

Ohjatut kurssit


Ylöjärven urheilijoilta löytyy myös kursseja aikuisille. Kurssit ovat 10 kerran tekniikkakursseja, joissa keskitytään uinnin tekniikkaan ja eri lajien hallintaan. Kurssien vaatimuksena on vähintään 100m uintitaito, sillä kursseilla opetellaan ja hiotaan eri lajeja. Krooliuinnin, selkäuinnin, rintauinnin sekä perhosuinnin tekniikat käydään läpi näillä järjestetyillä 10:llä kerralla. Tekniikkaharjoitteet ja kurssin tahti mukautetaan osallistujien osaamiseen. 

Kurssi järjestetään kerran kaudessa lauantaiaamuisin klo 9-10 urheilijoiden vuorolla.

Mukaan tarvitaan vain perus uintivarustus, suosittelemme uimalakkia hiusten pitämiseen pois tieltä. Bikinejä emme suosittele, sillä niiden kanssa harvemmin pystyy ponnistamaan seinästä kunnolla, tai hyppäämään starttihyppyä ilman, että ne jäävät paikalleen.

Kurssin hinta: 150€/hlö

Hintaan sisältyy 10 kerran ohjaus, hallikortti sekä materiaalit.


- - -


Avovesiuinnit


Kesän lähestyessä, ja järvien lämmetessä voi osallistua avovesiuinneille Räikän rantaan. Märkäpuku ja normipituiset räpylät ovat lähes tarpeellinen lisä, etenkin, jos ei ole isompaa kokemusta avovesiuinnista. Otamme alkukesästä SUP-lautoja mukaan, jos tulee tarve levätä tai päästä ylös vedestä. Avovesiuintikerroista ilmoitetaan sähköpostilla.

Mikäli haluat sähköpostisi avovesiuintien tiedotuslistalle, lähetä sähköpostiosoitteesi alla olevalla lomakkeella.