Infoa uusille

Kevätkauden 2024 harjoitukset alkavat maanantaina 8.1.2024 klo 18.00, uudet, joilla ei ole hallikorttia klo 17.40


Ilmoittaumiset tulee kaikkien tehdä ilmoittautumislomakkeella jotta alkavan kauden osallistuminen selviää. Viimekaudelta jatkavienkin!

uimalasit

Uusille uimareille vaatimuksina ovat 50 m yhtäjaksoinen uinti ja 8 vuoden ikä.

Ohjaamme vain isossa altaassa, toivomme siis, että uudet jaksaisivat viettää isossa altaassa treenin verran (1h) aikaa, jotta treeni ei kävisi aivan liian raskaaksi. 50 metrin yhtäjaksoiden uinti tarkoittaa ison altaan uimista altaan päästä päähän ja takaisin ilman pidempiä taukoja, edes päädyssä.

Jos tämä vaikuttaa olevan hieman liian korkea rima, vilkaisettehan esimerkiksi kunnan uimakouluja tai KooVee:n tarjontaa Ylöjärvellä.

Kirjaaminen tapahtuu kauden ensimmäisellä uintikerralla uimahallin kahviossa klo 17.40 alkaen, samalla jaetaan hallikortit. Siitä siirrytään halliin, missä uimarit jaetaan tasoryhmiin.

- - - -

Treenivarustukseen kuuluu:

  • Uima-asu (ei bikinejä, ja pojille housut jotka pysyvät jalassa pääedellä hypätessä ja seinästä ponnistettaessa)
  • Lasit
  • Uimalakki (silikoni tai kankainen, kunhan hiukset ovat pois tieltä)
  • Pyyheliina
  • Mahdolliset allassandaalit
  • Juomapullo on myös hyvä muistaa aina urheillessa.
  • Omat räpylät voi myös ottaa mukaan! (uusia ei tarvitse hankkia)

Hiuksia ei saa pitää auki, jos ne ylttävät ponnariin. Se kuuluu uimahallin normaalikäytäntöihinkin. Muistattehan tämän vapaa-ajallakin.

- - - -

Ilmoittautuminen

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, jos uimari ei ole mahtunut mukaan, ilmoitamme siitä sähköpostitse. Lähetämme myös kaikille seuraavalle kaudelle osallistuville infoviestin ennen ensimmäisiä treenejä. Laitathan meille viestiä, jos kumpaakaan ilmoitusta ei näy!

Myös viimekaudelta jatkavien on ilmoittauduttava uudelle kaudelle, jotta tiedämme, että uimari jatkaa.


- - - -

Kausimaksu on 110,00 €

Maksu on per kausi. Lasku tulee kauden loppupuolella, jos laskua ei näy, niin rohkeasti yhteydenottoa tänne päin. Yhteystiedot- - - -

Vuonna 2023 seuran henkilöjäsenmaksu on 15,00 € ja perhejäsenmaksu on 20 €.Seuraa meitä Facebookissa, niin tiedät mikä on meininki!