Leirit


Harjoitusleiri Pajulahdessa 15.-17.11.2019


Saavuimme perjantai iltapäivänä Pajulahden urheiluopistolle. Majoittumisen ja ruokailun jälkeen lähdimme Pajulahti hallille tekniikka ja rentoihin nopeus harjoituksiin.

Lauantai aamu alkoi yhteisellä aamulenkillä. Sen jälkeen siirryimme taas hallille, jossa teimme rentouttavaa jumppaa ja valmistauduimme illan kovempaan harjoitukseen. Leikkimielisen aitakisan ketterin oli tällä kertaa Roni. Lounaan jälkeen keskusteltiin urheilijan arkielämästä ja tärkeistä aiheista kuten kilpailujännitys ja motivaatio. Iltapäivällä koitti leirin pääharjoitus. Hyvän verryttelyn jälkeen harjoiteltiin ensin telineistä lähtöä, jonka jälkeen kellotettiin 30 metrin lentävät. Treenin lopuksi haastoimme itsemme, kun ohjelmassa oli kaksi kertaa 150 metrin matka kovaa juosten. Päivän päätteeksi otimme vielä mittaa toisistamme palloiluhallissa eri palloilu lajeja pelaillen, jonka jälkeen menimme palautumaan rantasaunalle. Lähes kaikki kävivät saunasta kokeilemassa kuinka kylmää järvivesi oli. Osa  ui muutaman metrin ja osa asteli muutaman rappusen veteen ainakin polviin asti. Saunan ja vedessä käymisen jälkeen uni maittoi hyvin.

Sunnuntai aamuna kaikki heräsivät virkeinä aamuverryttelylle. Aamupalan jälkeen vuorossa oli leirin viimeinen harjoitus Pajulahti hallissa. Ohjelmassa oli aina yhtä mukava määrä intervalli ja lopuksi keihäänheittoa. Harjoitustan jälkeen kaikki kokivat tehneensä todellakin jotain, ehkä eniten seuran "veteraanit".  Koko viikonlopun ajan kanssamme samassa ympäristössä harjoitteli useat yleisurheilun maajoukkueen urheilijat. Leiri oli kaikin puolin onnistunut. Tästä jatkamme hyvillä mielin kohti hallikautta.


Pajulahti 17.11.-19.11.2017

Perjantaina otettiin aitoja ja vedettiin nopeutta hyvällä Pajulahtihallin radalla. 

Lauantaina aamupäivällä tehtiin tekniikkaharjoitteita keskikentän jalkaystävällisellä tekonurmella. Sitten pituusharjoitteita ja muutama kovempivauhtinen hyppy pitkän syksyn peruskuntoharjoittelu -jakson väliin. Iltapäivällä ikätasoituksien mukaan juostiin määrä/tehointervalleja, kaikki samassa porukassa ja jokainen selvisi loistavasti treenistä.  Illalle otettiin vielä keskivartalo + jumppa harjoitus ja halukkaille oli tarjolla sauna ja järvi intervallit ennen iltapalaa. 

Sunnuntai alkoi varhain puolentunnin aamulenkillä. Aamupäivän harjoitteessa rupesi olemaan jo melko hiljaista ja itsekullakin rupesi vähän tiukka viikonloppu painamaan. Hyvä heitto- ja voima/loikkaharjoite saatiin kuitenkin tehtyä. Lounaan jälkeen palasimme hyvillä mielin takaisin Ylöjärvelle. Nyt otetaan muutama päivä kevyemmin, jotta varmistetaan leirin hyvät superkompensaatiot. Kiitos kaikille, loisto leiri rokattiin ! 

~Rose 

 

Elli, Lilja, Jasmin, Kukka, Roosa, Oona, Tanja, Elsa ja Ada