Ilmoittautuminen harrasteryhmä 12v -> (2007 ja aiemmin synt)

Harrasteryhmät on tarkoitettu 9-12 vuotiaille lapsille ja nuorille (13 v ->), joissa tarjotaan monipuolista liikuntaa. Tavoitteena on oppia perusliikuntataitoja, kehon hallintaa, ryhmässä toimimista sekä kokea iloa ja onnistumisen elämyksiä. Harjoituksissa kisaillaan, opitaan ja tutustutaan monipuolisesti yleisurheilun eri lajeihin kannustavassa ilmapiirissä.

Harjoitusten lisäksi keskiviikkoisin erikseen ilmoitettuina ajankohtina järjestetään leikkimieliset Silja Line-seurakilpailut, joissa lasten vanhemmat pääsevät harjoittelemaan toimitsijan tehtäviä Räikän kentällä. Kilpailujen ajankohdat löytyvät kilpailut, seuran järjestämät kilpailut välilehdeltä.

Ryhmiä on kaksi, 9-11v ja 12 v ->. Ryhmille suunnitellaan harjoitusrungot ikäjakauman ja kokemuksen mukaan. Ryhmän urheilijoilta ei vaadita kilpailemista, mutta heillä on oikeus osallistua kilpailuihin jos haluaa.

Yleisurheiluharjoitukset alkaa torstaina 16.5.2015 klo 18-19.00 Räikän yleisurheilukentällä.  Harjoitukset ovat torstaisin klo 18.00-19.00 Räikällä.

Vastuuvalmentajina toimivat Maria Murto ja Sari Mäkinen

 

HUOM: Järjestämme jokaisen ryhmän aloituspäivänä urheilijoiden vanhemmille lyhyen infotilaisuuden, jossa kerromme vanhemmille tarkemmin tulevasta kesästä, kilpailuista ja muista tapahtumista.

YlöjU:n yleisurheiluharjoituksiin ilmoittautuminen, kesä 2019

*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.