Harjoitukset

SEURAAMME SUL:IN SUOSITUKSIA. HUOLEHDIMME TURVAVÄLEISTÄ JA HYGIENIASTA KORONA EPIDEMIAN VUOKSI. KÄDET ON PESTÄVÄ ENNEN JA JÄLKEEN HARJOITUSTEN.

HARJOUTUKSIIN EI SAA TULLA SAIRAANA TAI LIEVÄ OIREISENA.

JOS HALUAA, VOI OTTAA OMAN KÄSIDESIN MUKAAN. HALUTESSAAN HARJOITUKSISSA VOI KÄYTTÄÄ OMIA KÄSINEITÄ JA SUUSUOJAA.

Puistotreenit Aronrannassa tehtiin pienessä lumisateessa 10.5.2017.

Toimintamme on ympärivuotista.

Talvikaudella harjoittelemme Urheilutalolla, maastossa ja Pirkkahallissa. Kesäkaudella harjoitukset on Räikän kentällä sekä Urheilutalon punttisalilla.

Tervetuloa monipuolisen lajin pariin.

Tiedustelut: Eveliina Teponoja-Lahtinen eve.teponoja@gmail.com tai 040 411 4637.

KORONA EPIDEMIAN VUOKSI HARJOITUKSISSA ON HUOLEHDITTAVA HYGIENIASTA. KÄDET ON PESTÄVÄ ENNEN JA JÄLKEEN HARJOITUSTEN.

HARJOUTUKSIIN EI TULLA SAIRAANA TAI LIEVÄ OIREISENA.

JOS HALUAA, VOI OTTAA OMAN KÄSIDESIN MUKAAN. HALUTESSAAN HARJOITUKSISSA VOI KÄYTTÄÄ OMIA KÄSINEITÄ JA SUUSUOJAA.

 

TALVIKAUSI 2020-2021

 

Harjoitukset yli 9 vuotiaille alkavat keskiviikkona 7.10.2019 klo 17.00 Ylöjärven Urheilutalon liikuntasalissa. Ilmoittautuminen harjoituksiin vasemmassa laidassa olevasta linkistä.

Alla tarkemmin talvikauden harjoituksista.
 

Maanantaisin 5.10. alkaen klo 18-19.00 ohjattu puntti Ylöjärven urheilutalon voimailusalissa. (yli 12 vuotiaat) Kesäkaudella ei ole punttisali vuoroa.

Käytössämme on avoin seuravuoro, jolloin salilla on muitakin käyttäjiä. Maanantain harjoitukset sisältävät oikeiden nostotekniikoiden opettelua ja keppijumppaa, painonnostoa sekä yleisurheilun lajivoimaharjoittelua.

Punttiharjoitukset ovat olleet suosittuja ja ryhmä on pääosin täynnä muun muassa tilankäytön kannalta. Harjoitukset on tarkoitettu noin 12-17 -vuotiaille

Punttitreenit jatkuvat läpi vuoden ja harjoituksissa huomioidaan kausivaihtelut (peruskuntokausi, kilpailuun valmistava kausi, kilpailukausi), tulevat kilpailut sekä vammat tai muut mahdolliset rajoitteet tekemisessä.

Keskiviikkoisin klo 17-18.30 ohjattu yleisurheilutreeni Ylöjärven urheilutalon palloilusalissa. (yli 9 vuotiaat)

Keskiviikkoisin käytössämme on palloilusalin koko sali, joten mahdumme tekemään esimerkiksi pikajuoksukoordinaatioita, lyhyitä juoksuvetoja, aitajuoksuja 3-4 aidalla, kuntopallon heittoja, kuulantyöntöä sekä rajoitetusti ja soveltaen keihäänheitto-, kiekonheitto- ja pituushyppyharjoittelua. Harjoitukset alkavat ja päättyvät yleensä hapenottokykyä ja verenkiertoa kehittävään aerobiseen pallopeliin. Harjoitukset on tarkoitettu yli 9 vuotiaille.

Joulukuusta erikseen sovitusti sunnuntaisin kilpaileville urheilijoille klo 17-19 ohjattu yleisurheilutreeni Pirkkahallissa.

Harjoitukset painottuvat niihin yleisurheilulajeihin, joita ei pystytä Ylöjärven urheilutalolla harjoittelemaan.

Hallikaudella viikonloppuisin on myös kilpailuja ja leirejä, joten joka sunnuntai Pirkkahallitreenejä ei järjestetä vaan harjoituksista tiedotetaan erikseen.