Harjoitukset

ILMOITTAUTUMINEN TALVIKAUDEN 2019-2020 HARJOITUKSIIN ON AUENNUT!
Löydät ilmoittautumiskaavakkeen vasemman laidan valikoista.

Puistotreenit Aronrannassa tehtiin pienessä lumisateessa 10.5.2017.

Toimintamme on ympärivuotista.

Talvikaudella harjoittelemme Urheilutalolla, maastossa ja Pirkkahallissa. Kesäkaudella harjoitukset on Räikän kentällä sekä Urheilutalon punttisalilla.

Tervetuloa monipuolisen lajin pariin.

Tiedustelut: Eveliina Teponoja-Lahtinen eve.teponoja@gmail.com tai 040 411 4637.

TALVIKAUSI 2019-2020

 

Harjoitukset yli 10 vuotiaille alkavat keskiviikkona 2.10.2019 klo 17.00 Ylöjärven Urheilutalon liikuntasalissa. Ilmoittautuminen harjoituksiin vasemmassa laidassa olevasta linkistä.

Alla tarkemmin talvikauden harjoituksista.

 

Maanantaisin klo 19-20 ohjattu puntti Ylöjärven urheilutalon voimailusalissa. (yli 12 vuotiaat)

 

Käytössämme on avoin seuravuoro, jolloin salilla on muitakin käyttäjiä. Maanantain harjoitukset sisältävät oikeiden nostotekniikoiden opettelua ja keppijumppaa, painonnostoa sekä yleisurheilun lajivoimaharjoittelua.

Punttiharjoitukset ovat olleet suosittuja ja ryhmä on pääosin täynnä muun muassa tilankäytön kannalta. Harjoitukset on tarkoitettu noin 12-17 -vuotiaille

Punttitreenit jatkuvat läpi vuoden ja harjoituksissa huomioidaan kausivaihtelut (peruskuntokausi, kilpailuun valmistava kausi, kilpailukausi), tulevat kilpailut sekä vammat tai muut mahdolliset rajoitteet tekemisessä. 

 

Keskiviikkoisin klo 17-18.30 ohjattu yleisurheilutreeni Ylöjärven urheilutalon palloilusalissa. (yli 10 vuotiaat)

 

Keskiviikkoisin käytössämme on palloilusalin koko sali, joten mahdumme tekemään esimerkiksi pikajuoksukoordinaatioita, lyhyitä juoksuvetoja, aitajuoksuja 3-4 aidalla, kuntopallon heittoja, kuulantyöntöä sekä rajoitetusti ja soveltaen keihäänheitto-, kiekonheitto- ja pituushyppyharjoittelua. Harjoitukset alkavat ja päättyvät yleensä hapenottokykyä ja verenkiertoa kehittävään aerobiseen pallopeliin. Harjoitukset on tarkoitettu yli 10 vuotiaille.

 

Joulukuusta erikseen sovitusti sunnuntaisin kilpaileville urheilijoille klo 17-19 ohjattu yleisurheilutreeni Pirkkahallissa. 

 

Harjoitukset painottuvat niihin yleisurheilulajeihin, joita ei pystytä Ylöjärven urheilutalolla harjoittelemaan.

Hallikaudella viikonloppuisin on myös kilpailuja ja leirejä, joten joka sunnuntai Pirkkahallitreenejä ei järjestetä vaan harjoituksista tiedotetaan erikseen.